Reklamní články

Úžasný smartphone Honor Magic 4 Lite 5G v roce 2022

Honor je mobilní společnost, která nabízí širokou škálu zařízení v různých cenových relacích. Tato zařízení sahají od základní úrovně až po kategorii vlajkových lodí a všechna dávají uživatelům telefonů to, co chtějí na smartphonu a za slušnou cenu. Pokud jste fanouškem a líbí se vám, co produkt nabízí, podívejte se na náš seznam 4 nejlepších mobilních telefonů:

Honor Magic 4 Lite 5G – Nejlepší střední třída

Smartphone Honor magic 4 lite 5g, na některých trzích také známý jako X9 5G, je působivý 5G smartphone, pokud jde o výkon. Očekává se, že bude dostupný v Titanium Silver, Ocean Blue a Midnight Black. Jako klíčová bezpečnostní funkce s mnoha komunikačními možnostmi v závislosti na možnostech 3G, 4G, GPS a Bluetooth Wi-Fi. Je tolik věcí, které můžete milovat. Výdrž baterie je dobrá, obrazovka skvělá a přináší solidní výkon a 5G konektivitu.

Navrhněte a postavte:

Uprostřed obrazovky je uvnitř velký 16megapixelový snímač. Jeden z těchto větších dalekohledů má tloušťku 8 mm a váží 189 g. Na pravé straně najdete otevřený snímač otisků prstů zabudovaný do tlačítka spánku/probuzení a také kolébku hlasitosti. Ve spodní části najdete nabíjecí port USB-C, zásuvku na SIM kartu a mřížku reproduktoru. Tento telefon je dostupný v černé, modré, stříbrné a zlaté barvě.

Specifikace a výkon:

Snapdragon 695 5G v Honor Magic 4 Lite 5G spolu s GPU Adreno 619 znamenají, že přesahuje svou hmotnost a ve většině případů i cenové rozpětí. Totéž platí pro Poco X4 Pro 5G. Telefon je dodáván s 6GB nebo 8GB RAM. Výsledkem je rozmanitá vítězná síla oblíbených Call of Duty: Mobile, PUBG: Mobile nebo League of Legends: Wild Rift. Přestože se videohry zobrazují na LCD stejně jako na AMOLED, nabízí rychlost aktualizace 120 Hz.

Kamery:

Honor Magic 4 Lite 5G nabízí kvartet fotoaparátů s 2MPx digitálním fotoaparátem a 2MP Macro objektivem, který opět lemuje hlavní 48MP snapper, a 16MP selfie digitálním fotoaparátem. Telefon má 16megapixelový fotoaparát f/2,5 pro pořizování požadovaných snímků. Funkce podporuje HDR a dokáže nahrávat video v rozlišení 1080p/30fps.

Software a aplikace:

Zde jsou otázky obtížnější. Honor Magic 4 Lite 5G skutečně běží na Androidu 11 a Honor Magic Personal UI funguje mnohem lépe. To znamená, že nový telefon již technicky funguje s předchozím OS. Honor je oddán Androidu 12, a to i za předpokladu, že Magic UI již vydal Android 12 verze 6.0, takže by mohl být rychlejší.

No, to je úžasný telefon, který si můžete letos koupit.

Related posts

Jaký konstrukční systém dřevostavby zvolit?

no-media.cz

LANXESS prostřednictvím technologie X-Biomer přispívá k využití odpadu z kožedělného průmyslu

no-media.cz

Honor X8: Rychlý přehled

no-media.cz