Reklamní články

Honor X8: Rychlý přehled

Honor se už dlouhou dobu hodně snaží dostat do centra pozornosti v odvětví mobilních telefonů. Honor X8 je zařízení, které zůstává věrné rozpočtovému dědictví značky.

Honor X8 je elegantní, vyvážený smartphone ve srovnání s ostatními konkurenty dostupnými na trhu. Zařízení je vybaveno výkonným procesorem spárovaným s 6,7palcovým 120Hz displejem s velmi tenkými rámečky po stranách.

Systému čtyř kamer telefonu Honor x8 mezitím dominuje 64MP hlavní senzorový fotoaparát, který je doprovázen 5MP ultraširokoúhlým a dvojicí 2MP hloubkových a makro asistentů.

X8 4G byl doplněn o X8 5G, který obsahuje více změn než přechod ze 4G na 5G modem. Pojďme se na telefon podívat hlouběji.

PROFESIONÁLOVÉ:

● Velký displej s ostrými barvami a barevnou přesností.

● Tenký a lehký design

● Velmi rychlý a citlivý snímač otisků prstů

NEVÝHODY:

● Malá baterie

● Žádné 5G

● Nekonzistentní výsledky fotoaparátu

Design:

Honor X8 upřednostňuje supertenkou obrazovku s tenkým šasi a ještě tenčími rámečky; na ten velký 6,7palcový displej není příliš mnoho rámečku. Telefon má poměr obrazovky k tělu 93,6 %, což je údajně nejlepší v příslušné cenové kategorii.

Jedná se o extrémně tenké zařízení s tloušťkou pouhých 7,5 mm a ani při hmotnosti 177 g neváží tolik. Přinejmenším část toho se týká celoplastové konstrukce telefonu.

Zobrazit:

Honor X8 používá velký 6,7palcový displej s rozlišením 2388 × 1080 (FHD+). Je to pouze IPS LCD. Postrádá však živé barvy a hluboké černé jako OLED panel. Displej je dostačující pro plynulou navigaci a stejně to nestačí na to, abyste hry tlačili na vysoké snímkové frekvence.

Výkon:

Honor X8 je vybaven výkonným procesorem Snapdragon 680 4G podporovaným 6GB RAM, který je také dostupný v řadě jeho konkurenčních zařízení. Zařízení nefunguje příliš dobře, ale je to jedno z nejlepších zařízení dostupných v této cenové kategorii.

Telefon může snadno provádět základní úkoly, jako je navigace, fotografování, hovory a zprávy. Přechod z jedné aplikace do druhé je také velmi hladký.

Životnost baterie:

Podle tvrzení společnosti je zařízení vybaveno článkem 4000 mAH. Baterie se zdá být pro zařízení dostačující. Zařízení může snadno fungovat 12 hodin a 56 minut při běžném používání, přičemž zanechá poloviční baterii.

Telefon je dodáván s 22,5W nabíječkou, která dokáže nabít zařízení do poloviny za 30 minut.

Fotoaparát:

Honor X8 je vybaven nominálním nastavením čtyř fotoaparátů, ale pouze dva fotoaparáty jsou skutečné, to znamená 64Mp široký snímač a 5MP ultraširoký, které jsou doprovázeny dvojicí 2MP makro a hloubkových snímačů.

Fotoaparát obecně zachycuje slušné snímky za dobrého osvětlení s jasnými a živými, ale pouze křiklavými barvami. Zařízení může za slunečného dne bojovat se světly. Celkově je to ale dobré.

Středně zaujme 16MP selfie fotoaparát telefonu, který produkuje pěkně vyvážené barvy a slušnou ostrost.

ZÁVĚR:

Honor X8 je jedním z pouze adekvátních cenově dostupných telefonů. Ve srovnání s ostatními konkurenčními zařízeními si zaslouží pochvalu za spoustu věcí. Zařízení je super tenké a navrženo s velmi minimálními rámečky.

Výkon zařízení ani kamerový systém nejsou méně než skvělé. Výdrž baterie zařízení je dobrá a odpovídá ceně. Honor x8 5g koupit ve velmi dostupném cenovém rozpětí, díky kterému to stojí za peníze ve srovnání s ostatními konkurenty dostupnými na trhu.

Related posts

Desky pod umyvadlo jsou moderní a praktické – dodají šmrnc i vaší koupelně

no-media.cz

U Canmet koupíte ty nejlepší technologie na zpracování plechů, které jen můžete ve světě najít

svet zeny

Barevný beton od LANXESS v bývalém vojenském komplexu

no-media.cz