Pro ženy

Minerální šperky

Naše planeta Země je bohatá na nerosty a dává nám mnoho hornin. Některé z nich se dají použít jako stavební materiál a jiné zase na výrobu šperků.

Zajímavý kámen je například křišťál, který je znám jako kámen čistoty. Může nabíjet i ostatní kameny a je kamenem meditace a ochrany. Čistí auru a nabíjí novou energií, odstraňuje zablokování čaker.

Achát je kámen, který má podélné pruhy různých barev. Skládá se z křemene, chalcedonu a opálu. Má různé barvy, zelenou, žlutou, růžovou, hnědou, šedou, fialovou a také oranžovou

Je to kámen dlouhověkosti, odvahy a sebedůvěry. Posiluje energii a navozuje pocit bezpečí i jistoty. Posiluje lásku, upravuje auru a přináší pozitivní přístup k životu. Zmírňuje stres a přináší klid i bezpečí.

Zajímají Vás také věci mezi nebem a zemí? Pak Vás zveme na náš blog, kde o těchto věcech píšeme zajímavé články. Ale také i o jiných. Módě, slavných osobnostech, přírodě, přírodních kamenech, špercích, zajímavostech  a spoustu dalších. Například o tajemství pentagramu či o čínských znamení zvěrokruhu.

Related posts

Co se vyrábí z bavlny a další zajímavosti ze světa bavlny

no-media.cz

V Ostravě s dětmi za přírodou

no-media.cz

Harry Potter estetika

no-media.cz