Zajímavosti

Platební terminál Dotypay vám pomůže zvýšit obrat i o 27 %

Aby byl prodejce úspěšný a získal si mnoho spokojených klientů, musí vyrábět kvalitní zboží, nabízet kvalitní služby, ale také sledovat vývoj cen, nových materiálů a technologií, ideálně také nabízet něco navíc. Pro někoho je dnes „něco navíc“ platební terminál, ovšem pravdou je, že jde už spíše o běžné vybavení prodejen. Pokud jej obchod či poskytovatel služby nemá, může o zákazníky i přijít.

Platební terminál Dotypay vás nadchne

Na trhu můžeme najít různé typy platebních terminálů, ovšem k těm nejoblíbenějším patří platební terminál od Dotykačky s názvem Dotypay. Právě díky němu můžete dosahovat vyššího obratu a dostat lepší spropitné, budete mít konkurenční výhodu, nečekají na vás žádné starosti, budete maximálně flexibilní, a také si zajistíte větší bezpečnost.

Věděli jste, že zákazníci Dotykačky, kteří začali používat platební terminály, zaznamenali zvýšení obratu o 24 – 27 %. Tím, že umožníte lidem platit kartou, hodinkami, telefonem nebo e-stravenkami, budete napřed před konkurencí, která se platebním terminálům zatím brání.

Nemusíte se bát žádných starostí: není potřeba měnit banku, pronájem platebního terminálu je ZDARMA, stejně tak i jeho doručení a aktivace včetně případného propojení s Dotykačkou. Protože platební terminál dle libosti kdykoli přenesete a podporuje funkci Mobilní číšník, lze s ním chodit po prodejně, zahrádce restaurace, při stánkovém prodeji nebo třeba cestovat při rozvozu zboží. To vše bez rizika, že peníze ztratíte, někdo vás okrade nebo přijmete falešné bankovky atd.

Když si budete přát, můžete propojit platební terminál s pokladnou od Dotykačky. Přitom platí, že čím vyšší máte obrat přes terminál, tím vyšší slevu na licenci můžete získat na další měsíc. Ušetřit tak můžete až 4 320 Kč za rok.

Dotykačka je ke svým zákazníkům vstřícná, nápomocná a férová. Proto slaví takové úspěchy. Nejen o platebních terminálech se dozvíte více na Dotykacka.cz.

Related posts

Co potřebujete vědět, abyste vybrali ideální dárek

svet zeny

Nové strategie pro značky 4Slim a Hamánek v rukou zkušeného manažera

no-media.cz

Prvních šest letounů L-39NG dorazilo do Vietnamu

no-media.cz