Zajímavosti

Chytrá wifi zásuvka v dnešní době pomůže nejen s úsporou energií

Je to neocenitelný pomocník, který vám dá zpětnou vazbu o chodu celé vaší domácnosti. Spotřeba elektřiny je otázkou, jíž rozhodně nelze nijak podcenit. V opačném případě hrozí velké překvapení při meziročním vyúčtování. Kdo má podrobné informace, ten se může lépe rozhodovat a brzy přijde na to, jaké kroky jsou vhodné. Chtěli byste mít přehled? Moderní technologie a mobilní aplikace, to jsou skvělí pomocníci pro každý den. Stačí okamžik strávený s telefonem v ruce a víte mnohem víc! Energie jsou s cenovkou vysoko a nedá se očekávat, že tomu bude v příštích letech jinak. Je proto namístě, aby se všichni připravili už dopředu!

Můžete je mít kdekoliv

Kam ji umístit? Jednoduše, chytrá wifi zásuvka může být v každé místnosti, dovede pracovat všude a nevadí jí ani nízké teploty. Nechce odpočívat, naopak, dokáže být ve střehu 24/7 a podat vám kdykoliv zpětnou vazbu, ze které se dozvíte řadu podstatných informací. Přehledné statistiky jsou připraveny v mobilní aplikaci. Jistě, během okamžiku znáte aktuální spotřebu v dětském pokoji nebo ložnici, garáži a dalších částech domu, což je velmi praktické. Prakticky v každé domácnosti se dají najít úspory, stačí mít přesná data a vyvodit z nich závěry. Vlastně je to jednoduché, že?

Snadné nastavení je výhodou

Mobilní aplikace je připravena nejen pro Androidy, ale také pro majitele zařízení značky Apple. Jinými slovy, tento pomocník může sloužit prakticky všem. Díky elektrickému výkonu až 3 680 W nabízí velmi přesné údaje i u spotřebičů se skutečně vysokým odběrem, jako jsou například varná plotýnka nebo kávovar. Ovládání je jednoduché, tento pomocník najde společnou řeč až s jedenácti tisíci různými zařízeními. Chcete se něm dozvědět víc? Stačí si prohlédnout nabídku na cel-tec.cz!

Related posts

Další české letouny L 410 budou chránit mořskou hranici EU

no-media.cz

Společenské hry

svet zeny

Online kurzy BOZP a PO vám ušetří spoustu práce. Jaký koordinátor BOZP pomůže?

svet zeny