Bydlení

Betonové jímky Brno, Ostrava, Olomouc i jinde, můžete mít během pár dní

Víte, že budete potřebovat vyřešit co nevidět starou žumpu nebo septik a nahradit jej novým kusem? Máte už teď obavu z toho, jak výměnu zvládnete, kde jímky nabízí ve výborné kvalitě a zda vám ji také přivezou, osadí? Pak nemějte obavy. Každá betonová jímka, kterou nabízí společnost Žumpy – STAV s.r.o., je od kvalitního výrobce a nechybí jí potřebné certifikace. Kdekoli po ČR vám zároveň jímku přivezou a odborný technik zajistí její osazení.

Jednokomorové i dvoukomorové betonové jímky

Společnost ŽUMPY – stav s.r.o. zajistí betonové jímky Olomouc, Ostrava, Brno, ale také třeba České Budějovice, Karlovy Vary, Praha, Písek a pro další města. Vybrat si můžete jednokomorové i dvoukomorové jímky tak, jak potřebujete.

Jednokomorové betonové žumpy a jímky jsou ideální pro budovy, které se nemohou napojit na obecní kanalizaci. Betonová jímka je vyrobena z kvalitního betonu s ocelovou výztuží. Velikost je nutné vždy vybrat s ohledem na to, kolik osob v domácnosti žije, nebo kolik osob využívá daný objekt. K dostání jsou od objemu 4 m3 až po 20 m3.

Dvoukomorové betonové jímky se hodí pro rodinné domy s větším počtem obyvatel, pro řadovou zástavbu a budovy, kde se zdržuje více osob. Jímka, žumpa je rozdělena na dvě samostatné komory, čímž z části pročišťuje odpadní vody. I tady je k dispozici více velikostí.

V ceně jímek je i vrchní deska o síle 10 cm pro zátěž max. 10 t. Pokud chcete přes desku jezdit, je potřeba zvolit silnější desku za příplatek, a to např. o síle 16 cm s nosností 15 tun nebo o síle 20 cm s nosností 30 tun.

Společnost vám prodá, přiveze i osadí nejen jímky, ale i nádrž na vodu v různých velikostech, poptávat můžete i betonové šachty. Více na beton-zumpy.cz

Related posts

Stěhování Brno: které lokality jsou nejatraktivnější?

no-media.cz

Krátkodobé pronájmy dnes opravdu letí, tak využijte módní vlny!

no-media.cz

Do vyklízení bytů se pouštějte jen s profesionály

no-media.cz