Auto Moto

Očistu vozu svěřte nanotechnologiím!

Chcete opravdu důkladně vyčistit svou motorku či automobil? Vsaďte na nanotechnologie!

Co byste řekli na přípravek, který vašeho moto miláčka nejenom zbaví nečistot, ale ještě k tomu zamezí jemu opětovnému znečištění? To dokážou přípravky na bázi nanotechnologií. Nevěříte?

Tekuté stěrače

Tytam jsou doby, kdy na očistu skel stačila okena popřípadě ostřikovač s patřičnou směsí na čištění skel. Současní moderní motoristé místo nich používají tekuté stěrače, tedy přesněji řečeno tekuté nano stěrače, které na čelním skle vytvoří neviditelnou vrstvu schopnou aktivně odpuzovat vodu. I za velmi silného deště a sněžení. A nejenom to. Tento unikátní přípravek dokonce v zimním období zamezí vzniku námrazy. Poklud tedy chcete, aby vaše přední sklo za všech okolností zářilo čistotou a vy jste nikdy nemuseli zbavovat námrazy, rozhodně doporučujeme zařadit tekuté stěrače do vaší auto výbavy.

Nanovosk na auto

To platí i na unikátní vosk na auto na bází nanotechnologií. Ten pro změnu osvěží a ozáří celý vás vůz. Jeho karoserii, skla, gumové, plastové i chromové části. A dokonce působí jako prevence před zašpiněním, poškrábáním a oděrkami. K tomu odolává UV záření a stejně jako tekuté stěrače odpuzuje vodu.

Keramická ochrana laku

Ještě dál je speciální keramická ochrana laku. To je zase ochranný keramický povlak (opět na bázi nanotechnologií), který poskytuje extra ochranu vnějšímu lakování. Od působení negativních vnějších činitelů ho přitom ochrání až na dobu 60 měsíců, tedy po dobu 5 let! Po této době spousta motoristů mění svá vozidla za nová. Přípravek tak na povrch svého miláčka aplikují jen jednou.

Nanošampon

Špičkový je i nano autošampon. Ten vašeho miláčka nejenom perfektně omyje, ale také ho rozzáří luxusním perleťovým leskem, po jehož aplikaci bude vypadat jako právě přivezený z autosalonu. A pozor, přípravek se ředí a z jednoho koncentrátu získáte 133 litrů čistícího prostředku. Očista vašeho vozu tak nebude jen estetickou, ale rovněž ekonomickou záležitostí.

Related posts

Jak často byste měli kontrolovat a vyvažovat kola vašeho vozidla

no-media.cz

Co jsou elektrokoloběžky a co o nich musíte vědět

no-media.cz

Tesla Elona Muska uzavře většinu prodejen

no-media.cz