Zajímavosti

Co dokáže správně zvolená marketingová agentura?

Ať už jste technologický startup, e-shop, řemeslník, nebo se snažíte rozjet vlastní grafické služby – neobejdete se bez poctivé online propagace. Správně sestavené kampaně dokážou zněkolikanásobit vaše konverze. Jaká agentura vám pomůže a jakých výsledků se vlastně dočkáte?

Sociální média jednoznačně vedou

V dnešní době patří mezi absolutně nejdůležitější formy online propagace sociální sítě (Facebook, Instagram, TikTok, Twitter a další). Taky aby ne – dennodenně na nich tráví čas více než 80 % všech Čechů. Chcete-li si tedy zajistit vyšší konverze, návštěvnost i další úspěchy, myslete na dlouhodobou reklamu právě na těchto médiích. Při volbě vhodné marketingové agentury si dávejte pozor a nevěřte planým slibům. Raději si nechte předložit reference předchozích úspěchů. V současné době totiž najdete stovky všemožných společností, ale málokterá z nich opravdu umí. Dobrým příkladem je třeba známá pražská agentura s webovými stránkami https://manntraffic.eu/cz. Ta se na českém online trhu pohybuje už déle než 6 let, přičemž svým klientům vydělala více než 100 milionů korun. Dlouhodobě jí důvěřuje přes 100 malých i velkých firem.

Jakých výsledků se dočkáte?

Při propagaci vás budou samozřejmě nejvíce zajímat výsledky. Protože jedině výsledky posunou vaše podnikání dále a přinesou vám peníze. Zmíněná agentura má na kontě spoustu zajímavých úspěchů. Jasným příkladem je třeba spolupráce s e-shopem Strongmann, kterému za čtyři měsíce spolupráce přinesla tržby v hodnotě přes 5 000 000 Kč. E-shopu Petgo.cz zase zajistila o sedminásobek vyšší tržby. Někteří klienti dokonce zažádali o krátkodobé pozastavení kampaně, protože neměli dost času na rozesílání velkého množství zásilek. Hledáte inspiraci pro svou propagaci? Pak jste na správné adrese.

Related posts

Prvních šest letounů L-39NG dorazilo do Vietnamu

no-media.cz

Společenské hry

svet zeny

Forex online kurzy

no-media.cz