Zajímavosti

Profesní školení řidičů na platformě INSTRUCTOR je hračkou

Pravidelným školením musí procházet řidiči z povolání, kteří mají řízení vozidla jako náplň práce, ale i řidiči referenti, již řídí služební či soukromé auto na pracovních cestách. Nejlepší způsob, jak ho v 21. století absolvovat, je online. A pokud jste doposud slyšeli, že online forma školení není plnohodnotná, věřte, že je to lež.

Online kurzy BOZP a PO, školením řidičů a dalšími typy kurzů se už dlouhá léta zabývá společnost PREVENT. Tento koordinátor BOZP a pracovnělékařských služeb už dávno přišel na to, že online forma vzdělávání je nejefektivnější a nejpříjemnější pro zaměstnance i zaměstnavatele. Právě proto provozuje dvě LMS platformy pro firemní vzdělávání EDUNIO a INSTRUCTOR.

Firemní vzdělávání online pro firmy různé velikosti

LMS platforma INSTRUCTOR slouží pro zákonná školení BOZP a PO, profesní školení řidičů, školení první pomoci a jiná potřebná školení zaměstnanců.

Pro firemní vzdělávání větších firem je pak určená vzdělávací platforma EDUNIO. Můžete si tam třeba jednoduše vytvářet i vlastní kurzy na cokoliv, co potřebujete v rámci firmy školit. Lze to dělat dost automatizovaně, třeba na základě PowerPoint prezentace.

Obě platformy přináší veškeré výhody online vzdělávání. Zaměstnanci mohou kurzy absolvovat kdykoliv a odkudkoliv. Systém za ně hlídá, jestli už jim nějaké školení nevypršelo. Za absolvované školení získají certifikát atd.

Vždy aktuální profesní školení řidičů

Profesní školení řidičů je jen jedním příkladem ze všech dostupných školení. Všechny zaměstnance seznámí s právními předpisy, novými problematickými pravidly v silničním provozu apod. Kurzy jsou interaktivní a hravé, zaměstnanec udrží pozornost daleko lépe než při nějaké nudné přednášce. Kdo jednou online firemní vzdělávání vyzkouší, ten už se nechce vrátit ke starému systému.

Related posts

Jak si správně vybrat golfové rukavice a proč jsou důležité?

svet zeny

Elektronické zabezpečovací systémy: Ochrana vašeho majetku

no-media.cz

Prvních šest letounů L-39NG dorazilo do Vietnamu

no-media.cz