Finance

Jak výhodně zafinancovat rozvoj svého podnikání?

Každý majitel firmy moc dobře ví, že podnikání vyžaduje opravdu spoustu peněz. Přesně proto existují nejrůznější podnikatelské půjčky, hypotéky a další formy úvěrů. Málokterý podnikatel zkrátka financuje svou činnost ze svého. Jaká hypotéka se nejvíce vyplatí?

Americká hypotéka pro podnikatele

Na poli úvěrů a hypoték najdete spoustu zajímavých příležitostí, stejně jako naprosto vydřidušských nabídek. Z hlediska kompletního porovnání vychází velmi dobře americká hypotéka pro podnikatele. Ta s sebou oproti klasickému úvěru přináší spoustu zajímavých benefitů. Jedná se o neúčelovou půjčku, kterou můžete využít naprosto na cokoliv. Potřebujete splatit předchozí závazek? Opravit střechu? Koupit nový vozový park? Nebo třeba pořídit nový pozemek? To je pouze na vašem uvážení.

V rámci tohoto produktu lze získat až 70 % z hodnoty poskytnuté zástavy. Zastavíte-li například nemovitost za 10 milionů, obdržíte klidně až 7 milionů korun k libovolnému použití. Velkým lákadlem je také dlouhá splatnost, jež činí maximálně dvacet let (maximálně do věku sedmdesáti let nejstaršího ze zájemců). Jak vidíte, u americké hypotéky je mnohem delší splatnost než u konkurenčních produktů. Navíc se dočkáte i zajímavější úrokové sazby.

Nechte si udělat poctivé srovnání hypoték

Určitě si neberte první hypotéku, kterou zahlédnete. Ze všeho nejdříve si nechte udělat pořádné srovnání dostupných variant. Jedině tak zvolíte tu opravdu nejvýhodnější. Srovnání hypoték provádí například známí finanční specialisté ze společnosti AMJ Finance & Sport. Ti pro své klienty získávají průměrnou roční úrokovou sazbu 4,39 %. To je přibližně o 0,5 % nižší sazba, než jakou byste si byli schopní vyjednat sami. Hledáte výhodné financování? Pak se podívejte na internetové stránky zmíněné společnosti.

Related posts

Půjčka.TV poskytuje úvěry rychle a s individuálním přístupem

no-media.cz

Nejpopulárnější online profese

svet zeny

Půjčka online je efektivní pomocí pro rodinný rozpočet

no-media.cz