Auto Moto

Spolehlivá auta za dostupnou cenu nakupujte v Kia Kladno

V dnešním uspěchaném světe je kvalitní auto tím, které nám zjednodušuje dennodenní počínání. V tomto článku si prohlédneme 4 vozy, které jsou dostupné v salonu Kia Kladno. O jejich dokonalosti se vás nebudeme snažit přesvědčit slovy, která nedokáží popsat pohodlnou jízdu a mnoho možností, které nabízí, to prostě musíte zažít. Sjednejte si možnost testovacích jízd, prostřednictvím kterých zažijete nepoznané.

Poznejte majestátnost

Pokud toužíte po něčem nepřehlédnutelném, bude tím Kia Sportage, které se může pyšnit označením SUV s prémiovým charakterem. Konstrukce a vzhled tohoto auta byl inspirován přírodou, do které se mimo jiné hodí. Sveze vás totiž bezpečně nejen po cestě, ale také na kamenité cestě, kterou se budete potřebovat dostat k zapadnuté chatě a užít si ničím nerušený víkend v přírodě. Kia Sportage svým prostorným interiérem splní představy o rodinném voze, tuctový však v žádném případě není. Optická šířka je podpořena propojením předních a zadních LED svítidel, dominantu celého vozu představuje maska chladiče.

Vydejte se na cestu

Velmi oblíbeným, sportovně laděným vozem, je Kia Ceed. Jedinečnou masku doplňují propracované horizontální lišty, v rychlé jízdě, která však bude vždy bezpečná, podpoří aerodynamické pojetí karoserie. Mnoho nabízí také interiér, který je plný užitečných technologií v pěkně zaobaleném vzhledu. Kia Ceed je svými rozměry větší než městské vozítko Kia Rio. Ani s ním se však nemusíte bát kratších ani delších cest.

Kromě toho, že vás vždy spolehlivě doveze na nákup i do práce, nabízí zavazadlový prostor o velikosti 325 litrů. Pokud se tedy budete chtít vydat na výlet s pár přáteli, pohodlně se usadí na sedadlo spolujezdce i na zadní sedačky. Veškerá zavazadla pojme dostatečně velký kufr. A parkování ve městě na přeplněném parkovišti? S tímto vozítkem bude mnohem příjemnější.

Odlište se

Chcete-li být naprosto nepřehlédnutelní, svezte se v Kia Stonic. Pro barvu střechy a karoserie můžete vybírat z 20 různých barev, interiér můžete ladit do barvy žluté, modré, oranžové nebo šedé. Toto auto přitáhne mnoho zvědavých pohledů, do vnitřních prostor však nebudou muset dohlédnout díky sklům v tmavých tónech. Interiér nese známky luxusu v podobě volantu i sedadel, ozdobných prvků a v neposlední řadě i středové konzole.

Neváhejte a navštivte Kia Kladno. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Related posts

Jste z Chomutovska a hledáte kvalitní autoservis či půjčovnu vozíků?

no-media.cz

LANXESS pomáhá automobilovému průmyslu v rozvoji elektromobility

no-media.cz

Nosiče kol na tažné zařízení Thule zjednoduší cestování a přepravu bicyklů

no-media.cz